Poznaliśmy już osobowości czerwone, żółte i zielone. Najwyższa pora, by dowiedzieć się czym kierują się, i jakie mają mocne strony osoby, u których dominuje kolor niebieski. Ludzie, których charakter wpisuje się w osobowość C doskonale sprawdzają się na stanowiskach wymagających skrupulatności i umiejętności analitycznych.

2020 rok nie oszczędza branży gastronomicznej. Powtarza się właśnie wiosenny scenariusz i lokale gastronomiczne znów stają przed ogromnymi wyzwaniami. Ograniczenie stacjonarnej działalności, wątpliwości dotyczące logistyki dostaw i take away, a do tego decyzje polskiego rządu, które ogłaszane są z dnia na dzień. Czy w takiej sytuacji lepiej odpuścić sobie działania marketingowe czy może wręcz przeciwnie?

Wszechobecny dostęp do internetu, dostępność mediów społecznościowych i względna anonimowość w sieci stwarzają dziś szereg wyzwań dla większości branż. Jednym z nich jest konieczność ciągłej obecności i prowadzenia dialogu z odbiorcami danej marki.

Restauracja Hotelu Kolegiackiego to wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Poznania. Wizyta w Patio Prowansja przenosi nas w czasie na letnie, śródziemnomorskie wakacje, a pijąc kawę na tarasie położonym na dachu kamienicy możemy podziwiać panoramę miasta, w tym jeden z symboli Poznania, czyli trykające się koziołki. Jednak, jak mówią właściciele, prawdziwy charakter i duszę temu miejscu nadają przede wszystkim ludzie.

Najpopularniejsze