Accueil dla najbardziej wymagających
Seria talerzy Accueil z białej trzciny cukrowej i czarnego PLA jest innowacyjna i najwyższej jakości.
Seria talerzy Accueil z białej trzciny cukrowej i czarnego PLA jest innowacyjna i najwyższej jakości.
Cheddar i Cheddar biały firmy Hochland to doskonałe sery topione w plastrach przeznaczone dla segmentu HoReCa.
Altis Classic i Altis Extra Virgin to greckie oliwy z ponad 90-letnią tradycją. Altis Classic to ponadczasowy klasyk.
Variegato to produkt do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach. Ma lejącą konsystencję, ale po zamrożeniu robi się gęste.
Hochalnd Polska w nowej odsłonie dedykowanej dla HoReCa: restauracji, hoteli i pensjonatów.
W halach Selgros Cash&Carry pojawiły się produkty jednorazowe PAPSTAR pure wykonane z naturalnych surowców odnawialnych. Biodegradowalne sztućce, mieszadełka i widelczyki wyprodukowano z naturalnego drewna brzozy, które nie wymaga wybielania.
Linia Fusion Spices to 18 starannie wyselekcjonowanych przypraw i mieszanek. Dzięki produkcji opartej o naturalne składniki i najwyższe kryteria jakościowe, cechują się wyrazistym aromatem oraz doskonałym smakiem.
Do swojego portfolio Bidfood Farutex wprowadził nowość – wegańskie plastry, które w smaku, aromacie i konsystencji przypominają klasyczny, żółty ser.